Eyl

Öğrenme yaşantılarının öğrenci düzeyine uygun olması, kalıcı ve etkin bir öğrenmenin sağlanması açısından zorunludur. Kalıcı ve etkin öğrenmenin sağlanması için ön koşul öğrenmelerin tespit edilmesi, süreç ve sonuç odaklı bütünleşik bir ölçme değerlendirme yaklaşımının oluşmasını sağlayacaktır.

10,11 ve 12. sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden 15 soru, 11. Sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce ve Felsefe derslerinden 15 sorudan oluşan Hazırbulunuşluk Uygulaması EBA platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sınavlar 23 Eylül 2022 Cuma günü EBA üzerinden tanımlanacak olup aşağıdaki çizelgede başlama ve bitiş saatleri belirtilmiştir.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı içinde 10-11-12. sınıflarımıza yönelik yapılacak değerlendirme/deneme sınavlarının tarihlerine aşağıdaki tabloda yer verilmiştir. DeğerlendirmeDeneme sınavlarının sonuçları https://iafl.yks.istanbul/ web sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Mrt

Okul Tanıtımlarımız yüz yüze ve çevrimiçi olarak devam edecektir.

Eyl

25 Eylül 2022 Pazar günü saat 10.00'da okulumuzda tüm sınıf seviyelerde veli toplantısı ve okul aile birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır.

Mrt

26 Mart 2022 cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 'Ortaokul Öğrencileri Arası Matematik Yarışması' sonucunda dereceye girerek madalya almaya hak kazanan öğrencilerin sınıf seviyeleri bazında alfabetik sıralı listesi aşağıdaki gibidir.  14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek olan ödül törenimizde öğrencilerimizin sıralamaları ilan edilecek ve madalyaları takdim edilecektir.

Ödül törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Not: Aşağıda verilen sıralamalar netlere göre değil, alfabetik sıralamadır.