Ock

İstanbul Atatürk Fen Lisesi Münazara Kulübü olarak 18-19 Şubat'ta 1. İAFL Open Münazara Turnuvasını düzenliyoruz. Okulumuzun ilk münazara turnuvasında sizleri aramızda görmeyi heyecanla bekliyoruz. Turnuvamızda 80 takım kotası bulunmaktadır. Gerekli olduğunda kurum kotası da uygulanacaktır.

Son başvuru tarihi 22 Ocak‼️

Ock

5 Şubat 2023 Pazar günü saat 13.00'da okulumuz yemekhanesinde velilerimize yönelik; I. Dönemin değerlendirileceği, II. Döneme ait dilek ve temennilerin alınacağı ikramlı toplantı düzenlenecek olup, katılmak isteyen velilerimizin 29 Ocak 2023 Pazar günü saat 23.59'a kadar aşağıdaki form bağlantısı üzerinden katılımla ilgili talebini bildirmesi gerekmektedir.

Ock

İngilizce Zümremiz tarafıdan Hazırlık, 10 ve 11. sınıflar düzeyinde İngilizce Münazara gerçekleştirilecektir.

İAFL Ortaokul Öğrencileri Arası 2. Matematik Yarışması başvuruları başladı.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı içinde 10-11-12. sınıflarımıza yönelik yapılacak değerlendirme/deneme sınavlarının tarihlerine aşağıdaki tabloda yer verilmiştir. DeğerlendirmeDeneme sınavlarının sonuçları https://iafl.yks.istanbul/ web sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Mrt

Okul Tanıtımlarımız yüz yüze ve çevrimiçi olarak devam edecektir.

Eyl

Mrt

26 Mart 2022 cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 'Ortaokul Öğrencileri Arası Matematik Yarışması' sonucunda dereceye girerek madalya almaya hak kazanan öğrencilerin sınıf seviyeleri bazında alfabetik sıralı listesi aşağıdaki gibidir.  14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek olan ödül törenimizde öğrencilerimizin sıralamaları ilan edilecek ve madalyaları takdim edilecektir.

Ödül törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Not: Aşağıda verilen sıralamalar netlere göre değil, alfabetik sıralamadır.