Kas

12. Sınıflara Yönelik DYK İzleme Uygulaması, Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) tarafından belirlenen hedefler doğrultusunda, öğrencilerin 12. sınıf  seviyelerindeki  derslerde  kazanmış  oldukları  bilgi  ve  becerilerini  izlemek  amacıyla yapılmaktadır.

Uygulamada öğrencilerin okulda öğrendikleri bilgi ve beceriler, ilgili sınıfdüzeylerinde belirlenen kazanım  ve  beceriler  çerçevesinde  değerlendirilmektedir.  Öğrencilerin  akademik  düzeylerinin belirlenmesi, öğrenme eksikliklerinin giderilmesi için öğrenci ve öğretmelere geri bildirim sunulması hedeflenmektedir. Çalışma sonuçları öğrencilerin bu alanlardaki akademik durumlarını iyileştirmek için alınacak tedbirlerin belirlenmesi için önem teşkil etmektedir.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılı içinde 10-11-12. sınıflarımıza yönelik yapılacak değerlendirme/deneme sınavlarının tarihlerine aşağıdaki tabloda yer verilmiştir. DeğerlendirmeDeneme sınavlarının sonuçları https://iafl.yks.istanbul/ web sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Mrt

Okul Tanıtımlarımız yüz yüze ve çevrimiçi olarak devam edecektir.

Eyl

Mrt

26 Mart 2022 cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 'Ortaokul Öğrencileri Arası Matematik Yarışması' sonucunda dereceye girerek madalya almaya hak kazanan öğrencilerin sınıf seviyeleri bazında alfabetik sıralı listesi aşağıdaki gibidir.  14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek olan ödül törenimizde öğrencilerimizin sıralamaları ilan edilecek ve madalyaları takdim edilecektir.

Ödül törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Not: Aşağıda verilen sıralamalar netlere göre değil, alfabetik sıralamadır.