İzin Dilekçeleri

Okul ve Pansiyon İzinlerinde Dikkat Edilecek Hususlar

Okul izinleriOkul-Izin-Dilekcesi.pdf doldurularak imzalanıp, taranarak veya fotoğraf olarak  iaflmeb@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. İzinler e-okula işlenmekte olup eksiklik/yanlışlık durumunda ilgili müdür yardımcısına bilgi verilmelidir.

Pansiyon İzinleriPansiyon-Izin-Dilekcesi.pdf doldurularak imzalanıp, taranarak veya fotoğraf olarak iaflpansiyon@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Hafta sonu Evci izinleri en geç perşembe mesai bitimine kadar gönderilip öğrenci tarafından Cuma günü Pansiyon müdür yardımcısından onaylanmalıdır.

Hafta içi pansiyondan izin alan öğrenciler okul izni de kullanacaksa izin dilekçesini iaflmeb@gmail.com adresine de göndermelidir!!!

Diğer Dilekçeler

Gezi-Izin-Dilekcesi.pdf - iaflmeb@gmail.com adresine gönderilecektir.

Dershane-Izin-Dilekcesi.pdf - iaflpansiyon@gmail.com adresinde gönderilecektir.

Yayın: 15.11.2017 - Güncelleme: 10.11.2023 12:16 - Görüntülenme: 11973