eTwinning projemiz Planet B?

eTwinning projemiz Plan(et) B?

Ock

eTwinning ekibimizde yer alan öğrencilerimiz, Plan(et)B? projesi kapsamında İtalya, İspanya, Fransa ve Yunanistan'dan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Etkinlikte projemiz kapsamında çeşitli çalışmalara katılan öğrencilerimiz, özellikle iklim değişikliği üzerine geliştirilen etkinliklere uluslararası gruplar halinde katıldılar.

Ara

eTwinning projemiz Planet B? kapsamında Küresel Isınma Webinarına katıldık. Fransız ortağımız Collège et Lycée Saint Guilhem tarafından organize edilen webinarda SANAE enstitüsünden Jean Gasse çok bilgilendirici bir sunumla bizleri iklim değişikliği hakkında bilgilendirdi.

Ara

Fransa, İspanya, Italya ve Yunanistan ortaklığıyla yürüttüğümüz eTwinning projemiz Plan(et)B?'de Ekim ve Kasım ayı çalışmaları: Öğrencilerimiz çeşitli Web 2.0 araçlarını kullanarak kendilerini ve okullarını tanıttılar; Sir David Attenborough'un COP26'da yaptığı konuşma üzerine Forum yazışmaları yaparak çevre meseleleri hakkında bilgilerini derinleştirdiler; "How Green Are You?" araştırma çalışmasıyla kendilerini değerlendirdiler; Don't Choose Extinction çalışması ile gezegenimiz için ne yapabiliriz üzerine çalıştılar.

Ekm

eTwinning kapsamında İtalya, İspanya, Fransa ve Yunanistan'dan ortaklarımızla birlikte yürüteceğimiz PLAN(ET) B? adlı projemiz onaylandı. Öğrencilerimiz çevre meselelerini çeşitli ülkelerden akranları ile birlikte ele alarak sürdürülebilir bir gelecek için çeşitli çalışmalar gerçekleştirecekler.