eTwinning projemiz LEONARDOS TEAM

eTwinning projemiz LEONARDO'S TEAM

Nis

Projemizin bir diğer etkinliği de birbirinden yaratıcı ve başarılı tasarımlarla tamamlandı. Proje ekibindeki öğrencilerimiz EGG DROP CHALLENGE etkinliğinde çeşitli tasarımlar ve çözümler geliştirerek STEAM çalışmalaırna dahil oldular. Videomuz çok şey anlatıyor...

Mrt

eTwinning projemiz Leonardo'S TEAM kapsamında Leonardo da Vinci'nin Mancınık (Catapult) tasarımından yola çıkarak kendi tasarımlarımızı yaptık. İAFL olarak 5 ayrı grupta farklı tasarımlar üreten öğrencilerimiz aynı zamanda İspanya, Yunanistan ve Litvanya'dan öğrencilerle çalışmlaarını paylaştılar. Öğrenerek eğlendiğimiz doğrudur.

Ara

İspanya, Yunanistan, Litvanya ve Türkiye'den liseler olarak oluşturduğumuz bu projede amacımız STEAM ve Leonardo da Vinci'yi ilişkilendirmektir.