Eyl

Okulumuzda 19 Eylül Gaziler Günü & 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında tören düzenledik. Bu vesile ile hayatını bu vatanın bölünmez bütünlüğü için feda eden şehitlerimize ve tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan; İAFL ailesinin yeni öğrencileri olan hazırlık sınıflarımıza yönelik 17 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 16.00'da boğaz turu gerçekleştirdik. Hazırlık sınıfları öğrencilerimiz, sınıf rehber öğretmenlerimiz, branş öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin de katılımıyla gerçekleşen boğaz turuyla öğrencilerimiz, hem İstanbul'u tanıma fırsatı bulurken hem de arkadaşlarıyla renkli dakikalar yaşadılar.

Okulumuza Hoş Geldiniz!

Eyl

Okulumuz tarafından İstanbul ili genelinde düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Arası Matematik Yarışması'nda başarılı olan öğrenciler için düzenlenen kamp sonuçlandı.

Eyl

Törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından okul müdürümüz Muzaffer GÜNEŞ'in İstanbul Atatürk Fen Lisesinin gelenekseli haline gelen "Dünyanın en iyi okuluna hoş geldiniz." konuşmasıyla devam etti. 2022 mezunumuz Ömer Faruk SABIR, İAFL ailesine yeni katılan hazırlık sınıfı öğrencilerimize tecrübe paylaşımında bulunduktan sonra törenimiz, öğretmen tanıtımıyla devam etti. Ardından okulumuz mezunlarından Prof. Dr. Akif TURNA'nın ilk ders anlatımıyla yeni eğitim-öğretim yılımız coşkulu bir şekilde başlamış oldu.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, başta önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Ağu

Okulumuzda yürüttüğümüz Leonardo'S TEAM ve plan(et) B? isimli iki eTwinning projemiz Ulusal Kalite Etiketi aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ağu

05 Ağustos 2022 Cuma günü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER'in katılımı ile yapılan törenle okulumuz kütüphanesine "Prof. Dr. Erhan AFYONCU Kütüphanesi" adı verildi. Törene bakanımızın yanı sıra İstanbul Vali Yardımcısı Sayın Dr. Hasan Hüseyin CAN, İstanbul Milletvekili Sayın Osman BOYRAZ, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent YAZICI, Kadıköy Kaymakamı Sayın Dr. Mustafa ÖZARSLAN, Üsküdar Kaymakamı Sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Şerdil Dara ODABAŞI, Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi TÜRKMEN, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sadık ASLAN, ilçe milli eğitim müdürleri ve Kadıköy ilçesinin okul ve kurum müdürleri katılmıştır.

Tem

26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz "Ortaokul Matematik Yarışması" sonuçları ödül töreninde paylaşılmıştı.

Bu yarışmanın şartnamesi gereği başarılı öğrencilerimize yönelik matematik eğitimi hazırlıklarımızı tamamladık.

Haz

2022 Yılı itibariyle 37. Dönem öğrencilerimiz okulumuzdan görkemli bir törenle mezun oldular. Üniversite hayatlarında ve bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun gençler...

Tem

2022 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 1. aşama sınavı sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre 1 öğrencimiz bilgisayardan, 4 öğrencimiz biyolojiden, 3 öğrencimiz fizikten, 3 öğrencimiz kimyadan ve 4 öğrencimiz matematikten olmak üzere toplamda 15 öğrencimiz 2. aşama sınavına girmeye hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen danışman öğretmenlerimizi tebrik eder, 2. aşama sınavında başarılar dileriz.

Haz

İsviçre'ye gerçekleştirilen eğitim gezimiz tamamlandı. Cern laboratuvarı başta olmak üzere gerçekleştirilen ziyaretlerimizin içerisinde Zürih, Bern, Lozan, Montrö ve Cenevre şehir turları da kültür birikimi için oldukça verimliydi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında İngilizce Hazırlık Sınıfımız Açılıyor.

Her geçen sene başarılarının üstüne nice başarılar ekleyerek Türkiye'nin geleceği gençlerimizin yetişmesinde öncü olan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Hazırlık+4 Yıl şeklinde eğitim öğretime devam edecektir.