TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında İki Derece Aldık

TÜBİTAK 2021 Yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölge Değerlendirmesi sonucuna göre okulumuzdan 2 proje dereceye girmiştir.

Öğretmenimiz Ahmet Selim KERÇİN'in danışmanlığında öğrencilerimizden Muharrem Eren KESİM ve Musa Umut YELKENCİ'nin yaptığı "Catalan Sayılarının Yeni Bir Model İle Genelleştirilmesi" projesi matematik alanında İstanbul Asya Bölge ikincisi olmuştur.

Öğretmenimiz Aykut TURUNÇ'un danışmanlığında öğrencilerimizden Selim GİDİRİŞLİOĞLU ve Haktan ALTUNKAYA'nın yaptığı "Çok Kaynaklı Dalga Girişimi Haritalama Yazılımı (DALGHA)" projesi yazılım alanında İstanbul Asya Bölge üçüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

03-04-2021

Yayın: 03.04.2021 - Güncelleme: 03.04.2021 21:31 - Görüntülenme: 1094