Nis

Üsküdar Üniversitesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen 7. Bilim ve Fikir Festivali ön değerlendirme sonuçlarına göre 8 projemiz sunum yapmaya hak kazanmıştır.

Nis

Mrt

TÜBİTAK 2021 Yılı Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul Asya Bölgesi Sergisine Katılacak projeler belli oldu. Sonuçlara göre okulumuzdan başvurusu yapılan projeler arasından 5 proje bölge sergisine katılmaya hak kazandı.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

Covid-19 salgını sebebiyle okullar arası faaliyetlerin yüz yüze yapılamamasından ötürü İstanbul geneli lise öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen "İstanbul Okullar Arası Online Satranç Turnuvası" sonuçlarına göre okulumuz dereceye girdi.

Ara

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul Bilim Olimpiyatları (İSBO) 1'inci aşama sınavı sonuçları belli oldu. Bu sonuçlara göre farklı branşlarda toplam 38 öğrencimiz 2'inci aşama sınavına girmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde geleceğimizi inşa eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

MEB Uzaktan Eğitim Kanalları ve Ders Programı

Mrt

Geleceğim Okulda projesi kapsamında Şubat Ayında okulumuz devamsızlık oranının az olması sebebiyle ÖĞRENCİ DOSTU OKUL olarak belirlenmiştir.