Ağu

Okulumuzun da ortak olduğu "Bilim Yolu" Projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.Türkiye'nin önde gelen fen liselerinin içinde yer aldığı Bilim Yolu projesine katkı sağlayan tüm öğretmenleri tebrik ederiz.

Ağu

Anadolu'nun kapılarının açıldığı, Dünya ve Türk tarihine yön veren  Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü kutlu olsun.

MEB Uzaktan Eğitim Kanalları ve Ders Programı

MEB Yeni Tip Koronavirüse Karşı Eğitimde Aldığı Tedbirleri Açıkladı;

·         Eğitime 2 hafta ara verildi.

·         16-22 Mart 2020 Ara Tatil,

·         23-29 Mart 2020 Evde Uzaktan Eğitim (https://www.eba.gov.tr ve @trt)

Bakanlığımızın yukarıda özetlenen tedbirlerine dayalı olarak müdürlüğümüzce alınan kararlar;

·         Pansiyonla İlgili Olarak;

·         Yatılı Öğrencilerimiz ( bilet bulamama veya başka sebeplerden dolayı 13 Mart 2020 tarihi itibariyle pansiyondan ayrılamayan öğrencilerimiz ) için pansiyondan ayrılma tarihi 14 Mart 2020 saat 17.00'dır.

·         Yatılı öğrencilerimizin pansiyona geri dönüşleri 29 Mart 2020 Pazar günü saat 13.00 dan itibaren olacaktır.

·         Ortak Sınavlarla İlgili Olarak;

·         16 Mart 2020 Pazartesi günü başlaması planlanıp duyurulan Ortak Sınavlar 30 Mart 2020 Pazartesi gününden başlayacak şekilde ertelenmiştir. Yeni sınav takvimi okulumuz resmi web sitesinde ayrıca duyurulacaktır.

·         Ortak Sınavlarda öğrencilerin sorumlu olduğu konular aynıdır. (Öğrenciler 13 Mart 2020 tarihine kadar işlenmiş konulardan sorumludur.)

·           Veli Toplantısı ile ilgili olarak;

·         12 Nisan 2020 Pazar günü saat 10.00'da yapılması planlanan Veli Toplantısı iptal edilmiştir.

Mrt

Geleceğim Okulda projesi kapsamında Şubat Ayında okulumuz devamsızlık oranının az olması sebebiyle ÖĞRENCİ DOSTU OKUL olarak belirlenmiştir.