May

Okul Müdürümüz Sayın Muzaffer GÜNEŞ ile birlikte “Zehirli Mantarları Tespit Eden Kit” projesini gerçekleştiren öğrencilerimiz ve öğretmenimizle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Faruk YELKENCİ´yi makamında ziyaret ettik.

May

Okulumuz, 2015 yılının en çok sevilen dizi, film, televizyon programı ve dizi ile sinema oyuncularını seçiyor. Okulumuzun düzenlediği Altın Palamut Sinema Televizyon Ödülleri anketine oy verme işlemleri sürüyor.

May

Genç Beyinlerle, Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara…

Mrt

İstiklal Marşı´nın kabul edildiği günü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma etkinliklerinde öğrencimiz Dilara ÜZÜM komposizyon dalında ilçe birincisi oldu.

Mrt

Görsel Sanatlar öğretmenimiz S.Gökçe SAĞAR´ın rehberliğinde öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptığı çalışmalar okulumuzda sergilendi.

Şbt

Bu yıl 23’cüsü düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına okulumuzdan katılan öğrencilerden ikinci aşama sınavını geçme başarısı gösteren öğrencilerden ikisi altın, birisi gümüş ve beşi bronz madalya almıştır.

Şbt

Ock

I.Dönemi Geride Bıraktık

Ock

İstanbul Atatürk Fen Lisesi 1996 mezunumuz Prof.Dr. Aydoğan ÖZCAN´dan müthiş buluş. Amerika’da dünyanın en parlak bilim insanı seçilen Türk Profesör bir buluşa imza attı. Kanser ve Alzheimer hastaları için istenen bin dolarlık testleri 10 dolarlık cihazla 10 saniyede yapıyor.

Ara

Taraflar olarak bir araya gelen İstanbul Medeniyet Üniversitesi Fen Fakültesi dekanı Prof. Dr. Emine CAN ve okul müdürümüz Muzaffer GÜNEŞ işbirliği protokolünü imzaladılar.

Kas

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılında düzenlenen 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sınavlarında altı öğrencimiz dereceye girdi

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından 3.sü düzenlenen İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme bölümü tarafından icra edilen ‘’Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri İstanbul Bölgesi Ödül Töreni’’´nde "Akülü Tekerlekli Sandayle İçin Konser" isimli projemiz okulumuza ödül getirdi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konferans salonumuzda yapılan törenle kutlandı.