Şbt

Bu yıl 23’cüsü düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına okulumuzdan katılan öğrencilerden ikinci aşama sınavını geçme başarısı gösteren öğrencilerden ikisi altın, birisi gümüş ve beşi bronz madalya almıştır.

Şbt

Ock

I.Dönemi Geride Bıraktık

Ock

İstanbul Atatürk Fen Lisesi 1996 mezunumuz Prof.Dr. Aydoğan ÖZCAN´dan müthiş buluş. Amerika’da dünyanın en parlak bilim insanı seçilen Türk Profesör bir buluşa imza attı. Kanser ve Alzheimer hastaları için istenen bin dolarlık testleri 10 dolarlık cihazla 10 saniyede yapıyor.

Ara

Taraflar olarak bir araya gelen İstanbul Medeniyet Üniversitesi Fen Fakültesi dekanı Prof. Dr. Emine CAN ve okul müdürümüz Muzaffer GÜNEŞ işbirliği protokolünü imzaladılar.

Kas

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından 2015 yılında düzenlenen 23. Ulusal Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sınavlarında altı öğrencimiz dereceye girdi

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından 3.sü düzenlenen İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme bölümü tarafından icra edilen ‘’Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri İstanbul Bölgesi Ödül Töreni’’´nde "Akülü Tekerlekli Sandayle İçin Konser" isimli projemiz okulumuza ödül getirdi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konferans salonumuzda yapılan törenle kutlandı.

Eyl

TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatlarında yaz okuluna katılma ve ikinci aşama sınavına girme hakkı kazanan öğrencilerimiz aşağıda listelenmiştir. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ağu

2015 yılı mezunlarımızın kazandıkları üniversite ve bölümler: LYS yerleştirme listesi

Kendilerini tebrik eder, başarı ve mutluluklar dileriz.

Ekm

"Engelleri Aşmak İçin  İAFL Söylüyor" Projesi Okulumuzda Uygulandı

Tem

Okulumuz öğrencilerinin 2014-2015 eğitim öğretim yılında çeşitli yarışmalarda (bölgesel, ulusal ya da uluslar arası) kazandıkları derece ve ödüller