May

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü´nde ders vermekte olan Klinik Psikolog  Mehmet DİNÇ 22.05.2016 pazar günü saat 11.00´de velilerimize ve öğretmenlerimize "Psikolojik Dayanıklılık" başlıklı faydalı bir sunum yaptı.

May

Okulumuzda 04.05.2016 Çarşamba günü TÜBİTAK desteğiyle gerçekleşen bilim fuarının açılışı Kadıköy Kaymakamı Sayın Birol KURUBAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer YAHŞİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Sadık ASLAN, okul müdürümüz Sayın Muzaffer GÜNEŞ, proje sahibi öğrenciler, danışman öğretmenler ve ziyaretçilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sergiyi gezip tüm projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldılar. Bu kadar iş yükü arasında sergimize gösterdikleri bu ilgi, alaka ve ayırdıkları uzun zaman için teşekkür ediyoruz.

May

Okul Müdürümüz Sayın Muzaffer GÜNEŞ ile birlikte “Zehirli Mantarları Tespit Eden Kit” projesini gerçekleştiren öğrencilerimiz ve öğretmenimizle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Faruk YELKENCİ´yi makamında ziyaret ettik.

May

Okulumuz, 2015 yılının en çok sevilen dizi, film, televizyon programı ve dizi ile sinema oyuncularını seçiyor. Okulumuzun düzenlediği Altın Palamut Sinema Televizyon Ödülleri anketine oy verme işlemleri sürüyor.

May

Genç Beyinlerle, Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara…

Mrt

İstiklal Marşı´nın kabul edildiği günü ve Mehmet Akif ERSOY´u anma etkinliklerinde öğrencimiz Dilara ÜZÜM komposizyon dalında ilçe birincisi oldu.

Mrt

Görsel Sanatlar öğretmenimiz S.Gökçe SAĞAR´ın rehberliğinde öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde yaptığı çalışmalar okulumuzda sergilendi.