Ekm

İstanbul Atatük Fen Lisesi Mezunlar Derneğimizin organize ettiği Geleneksel Mangal Günü bu sene 02.10.2016 pazar günü gerçekleştirdi.

Eyl

9. Sınıflar İçin Boğaz Turu ve Anadolu Kavağı Gezisi Düzenledik

Eyl

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimizi  öğrenci, veli, mezun, mezun derneği, okul aile birliği, öğretmen ve yöneticilerin katılımıyla erçekleştirdik.

Tem

2016 yılı mezuniyet törenimizi 28 Haziran 2016 tarihinde saat 16.00´da okul bahçemizde gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde gerçekleştirilen faaliyetlerden oluşan video belgesine aşağıdaki başlantıdan ulaşabilirsiniz.

Faaliyetlere katılım öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

May

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü´nde ders vermekte olan Klinik Psikolog  Mehmet DİNÇ 22.05.2016 pazar günü saat 11.00´de velilerimize ve öğretmenlerimize "Psikolojik Dayanıklılık" başlıklı faydalı bir sunum yaptı.

May

Okulumuzda 04.05.2016 Çarşamba günü TÜBİTAK desteğiyle gerçekleşen bilim fuarının açılışı Kadıköy Kaymakamı Sayın Birol KURUBAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer YAHŞİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Sadık ASLAN, okul müdürümüz Sayın Muzaffer GÜNEŞ, proje sahibi öğrenciler, danışman öğretmenler ve ziyaretçilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sergiyi gezip tüm projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldılar. Bu kadar iş yükü arasında sergimize gösterdikleri bu ilgi, alaka ve ayırdıkları uzun zaman için teşekkür ediyoruz.