MEB Uzaktan Eğitim Kanalları ve Ders Programı

MEB Yeni Tip Koronavirüse Karşı Eğitimde Aldığı Tedbirleri Açıkladı;

·         Eğitime 2 hafta ara verildi.

·         16-22 Mart 2020 Ara Tatil,

·         23-29 Mart 2020 Evde Uzaktan Eğitim (https://www.eba.gov.tr ve @trt)

Bakanlığımızın yukarıda özetlenen tedbirlerine dayalı olarak müdürlüğümüzce alınan kararlar;

·         Pansiyonla İlgili Olarak;

·         Yatılı Öğrencilerimiz ( bilet bulamama veya başka sebeplerden dolayı 13 Mart 2020 tarihi itibariyle pansiyondan ayrılamayan öğrencilerimiz ) için pansiyondan ayrılma tarihi 14 Mart 2020 saat 17.00'dır.

·         Yatılı öğrencilerimizin pansiyona geri dönüşleri 29 Mart 2020 Pazar günü saat 13.00 dan itibaren olacaktır.

·         Ortak Sınavlarla İlgili Olarak;

·         16 Mart 2020 Pazartesi günü başlaması planlanıp duyurulan Ortak Sınavlar 30 Mart 2020 Pazartesi gününden başlayacak şekilde ertelenmiştir. Yeni sınav takvimi okulumuz resmi web sitesinde ayrıca duyurulacaktır.

·         Ortak Sınavlarda öğrencilerin sorumlu olduğu konular aynıdır. (Öğrenciler 13 Mart 2020 tarihine kadar işlenmiş konulardan sorumludur.)

·           Veli Toplantısı ile ilgili olarak;

·         12 Nisan 2020 Pazar günü saat 10.00'da yapılması planlanan Veli Toplantısı iptal edilmiştir.

Istanbul u Okuyorum Projesi kapsamında okuma saati yaptık

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Programı, İAFL Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemi ile ilgili öğretmen ve öğrenci konuşmalarından sonra Mehmet Âkif ERSOY'un hayatı ile ilgili belgesel izlendi. Millî şairimizin 'Âtiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak' şiiri okundu. 'İstiklâl Marşı ve Mehmet Âkif' adlı oratoryo, 10D öğrencileri tarafından seslendirildi. Millî şairimiz Mehmet Âkif ERSOY'u ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Geleceğim Okulda projesi kapsamında Şubat Ayında okulumuz devamsızlık oranının az olması sebebiyle ÖĞRENCİ DOSTU OKUL olarak belirlenmiştir.