Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı oluşturmak ve deprem anında neler yapılması gerektiğini anlamak amacıyla 28 Şubat 2014 çarşamba günü deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

İstanbul Asya bölge sergisine gitmeye hhak kazanan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

MEB Ortaögretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Türkiye'deki çeşıtli fen liselerini bir araya getiren " Müzakereli Kitap Okuma Projesi" kapsamında ilk olarak Tarık Buğra'nın "Küçük Ağa" adlı tarihi romanı değerlendirildi.

Mrt

Okul Ortaklığı Projesi kapsamında iki okulda 10. Sınıf öğrencileri İngilizce dersi için eşleştirilerek karşılıklı mektuplaşıldı.

İAFL OKU-YORUM YAZI-YORUM PROJESİ

"KARAHANLILAR DÖNEMİ İNANÇ SİSTEMİ"

Şbt

IAFL Kütüphanecilik Kulübü, Münazara Kulübü ve Rehberlik Servisi iş birliğiyle 22 Şubat'ta okul kütüphanesinde, "Kitap Buluşması" etkinliği yapıldı. Etkinlikte, Franz KAFKA'nın "Dava" adlı eseri üzerinde konuşuldu.

Şbt

Okulumuz Model Birleşmiş Milletler kulübü Medipol üniversitesinin düzenlediği MUN konferansına 19 kişilik delegasyonla katılım sağladılar. Komitelerinde üstün başarı göstererek ödül alan Ahmet Buğra Arslan'ı ve Belinay Berra Vuranok'u tebrik ederiz.

Şbt

İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL 2023 LGS'de tam puan alan öğrecilere yönelik yemek organizasyonu düzenledi. Kadıköy Kaymakamı Sayın Muhittin PAMUK'un da katılımıyla gerçekleşen toplantıya öğrencilerimiz İrem BALTA, Ecrin BAYRAKLI, Hatice Naz AKKUŞ ve Gökhan DEMİR ile Okul Müdürümüz Sayın Dr. Metin TOPRAK katıldılar.

Nis

İnovasyon ve Patent kulübü öğrencilerimiz tarafından Sivas İsmet Yılmaz Fen Lisesi öğrencilerine patent ve faydalı model konularında etkileşimli sunum yapıldı.

Şbt

Kanguru İngilizce Olimpiyatı (KGL Contest English Olympiad) 1. aşama sınavı Hazırlık ve 9. sınıflardan gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla geçen hafta okulumuzda uygulanmıştır. Sınava katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2022-2023 Eğitim öğretim yılında sınıf seviyeleri bazında ilk üçe giren öğrencilerimiz ve 2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuza ilk 3'te yerleşen öğrencilerimiz, Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla 2. dönem başarı burslarını aldılar. Başarı bursları birinciye 1250TL, ikinciye 1000TL ve üçüncüye 750TL olmak üzere 1.dönem ve 2. dönem verilmektedir.

Şbt

Öğrencilerimiz TÜBİTAK Fen Lisesinde gerçekleştirilen programda ilk Türk Astronotu Alper Gezeravcı ile yapılan söyleşiye katıldı.

Ock

31. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama sonuçlarına göre 7 öğrencimiz madalya aldıl. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz satranç takımı 12-13-14 Ocak 2024 tarihlerinde yapılan 33. Eyüboğlu Beyaz Fil Uluslararası satranç turnuvası U18 kategorisinde 2. lik kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.