Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Mücadelemizin Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir."
Cumhuriyetimizin kurucusu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İAFL bahçesinde yapılan törenle anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı''nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, Atatürk'e dair anı anlatıldı, şiirler okundu. İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle  düzenlenen yarışmada ilçe 1.si olan öğrencimiz Arda Yusuf YILMAZ Atatürk'e Mektup"unu okudu  ve tören  sona erdi.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk

Ekm

1. 07 Eylül 2020 pazartesi gününden itibaren geçerli canlı ders programıdır.

2. Uzaktan eğitim dersleri şube birleştirilmeden (sınıf bazlı) ZOOM programı üzerinden yapılacaktır.

3. Canlı ders bağlantı bilgileri, ders başlamadan 5 dk önce ders öğretmeni tarafından, şube whatsapp grupları aracılığıyla öğrencilere duyurulacaktır.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz.

Büyük Zaferimiz ve Bayramımız Kutlu Olsun.

Ağu

Okulumuzun da ortak olduğu "Bilim Yolu" Projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.Türkiye'nin önde gelen fen liselerinin içinde yer aldığı Bilim Yolu projesine katkı sağlayan tüm öğretmenleri tebrik ederiz.

Ağu

Anadolu'nun kapılarının açıldığı, Dünya ve Türk tarihine yön veren  Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü kutlu olsun.

MEB Uzaktan Eğitim Kanalları ve Ders Programı

MEB Yeni Tip Koronavirüse Karşı Eğitimde Aldığı Tedbirleri Açıkladı;

·         Eğitime 2 hafta ara verildi.

·         16-22 Mart 2020 Ara Tatil,

·         23-29 Mart 2020 Evde Uzaktan Eğitim (https://www.eba.gov.tr ve @trt)

Bakanlığımızın yukarıda özetlenen tedbirlerine dayalı olarak müdürlüğümüzce alınan kararlar;

·         Pansiyonla İlgili Olarak;

·         Yatılı Öğrencilerimiz ( bilet bulamama veya başka sebeplerden dolayı 13 Mart 2020 tarihi itibariyle pansiyondan ayrılamayan öğrencilerimiz ) için pansiyondan ayrılma tarihi 14 Mart 2020 saat 17.00'dır.

·         Yatılı öğrencilerimizin pansiyona geri dönüşleri 29 Mart 2020 Pazar günü saat 13.00 dan itibaren olacaktır.

·         Ortak Sınavlarla İlgili Olarak;

·         16 Mart 2020 Pazartesi günü başlaması planlanıp duyurulan Ortak Sınavlar 30 Mart 2020 Pazartesi gününden başlayacak şekilde ertelenmiştir. Yeni sınav takvimi okulumuz resmi web sitesinde ayrıca duyurulacaktır.

·         Ortak Sınavlarda öğrencilerin sorumlu olduğu konular aynıdır. (Öğrenciler 13 Mart 2020 tarihine kadar işlenmiş konulardan sorumludur.)

·           Veli Toplantısı ile ilgili olarak;

·         12 Nisan 2020 Pazar günü saat 10.00'da yapılması planlanan Veli Toplantısı iptal edilmiştir.