T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - İstanbul Atatürk Fen Lisesi

Okulumuzun Girişimcilik Etkinliği Focus On’23 İçin Başvurular Açıldı!

İAFL Girişimcilik Kulübü, Türkiye’nin en köklü fen liselerinden olan okulumuz İstanbul Atatürk Fen Lisesi öğrencilerinin girişimcilik yeteneklerini geliştirmeyi ve bu alanda tecrübe edinmelerini hedefleyen, 2021 yılından itibaren yenilikçi ve üretken öğrencileriyle faaliyet gösteren bir kulüptür. Okulumuzda ilk kez bu sene düzenlenecek olan inovasyon kampımız 3 gün sürecek olup 19-20-21 Mayıs tarihlerinde okulumuz İstanbul Atatürk Fen Lisesi kampüsünde gerçekleştirilecektir.

180 katılımcı 6 kişilik gruplar halinde 30 farklı gruba ayrılacak, bu gruplar kendilerine vaka sponsoru şirketler tarafından verilen vakalara bu 3 günlük süre boyunca çözümler bulmaya çalışacaklardır. Bu vaka dosyalarına üretilen çözümler şirket temsilcileriyle beraber jüri heyeti tarafından değerlendirilecektir. Bu heyet tarafından dereceye giren takımlar seçilerek ödüllendirilecektir. Çeşitli atölyeler ve alanında uzman konuşmacılarımızın da bulunacağı etkinliğimizde yaratıcılık, ekip çalışması ve konuşma becerileri ön planda olacaktır. Alanında deneyimli konuşmacıların katılımcılara aktaracakları ile de girişim ve inovasyon adına bilgi akışı sağlanacaktır. Öğretici case study’ler, birbirinden keyifli atölyeler, alanında yetkin ve deneyimli konuşmacılarımızla ve çok daha fazlasıyla etkinliğimizde sizleri bekliyor olacağız!

 

Etkinliğimize bireysel veya en fazla 6 kişilik takımlar halinde başvurabilirsiniz. Ayrıca aynı okuldan en az 3(18 kişi) ve en fazla 5(30 kişi) takım olarak delegasyon başvurusu yapabilirsiniz.

 

Başvurular web sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Web sitemiz: www.iaflfocuson.com

Instagram: @iafl_focuson

Tik tok: iaflfocuson

e-posta: girisimcilikiafl@gmail.com

Bize ulaşın!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.05.2023 - Güncelleme: 01.05.2023 19:13 - Görüntülenme: 179
  Beğen | 0  kişi beğendi