T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KADIKÖY - İstanbul Atatürk Fen Lisesi

Okul Müdürümüz Muzaffer Güneş’in Veda Mesajı

Çok değerli mesai arkadaşlarım, sevgili öğrencilerim, kıymetli velilerimiz; 24 Eylül 2014 tarihinden bu yana yürütmüş olduğum İstanbul Atatürk Fen Lisesi okul müdürlüğünden, 18 Aralık 2023 tarihi itibarıyle Haydarpaşa Lisesine okul müdürü olarak görevlendirilmem nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım.

Atatürk Fen Lisesinde geçirmiş olduğum 9 yıl boyunca okulumuzu her yönden hep daha ileriye taşımak için elimden gelen gayreti gösterdim. Görevi devraldığım günden bugüne okulumuz; bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde sayısız başarılara imza atarak Türkiye’nin en güzide okullarından birisi olma ünvanını devam ettirmiştir. Görevi devrettiğim mesai arkadaşım Metin TOPRAK ile bu başarıların daha da ileriye gideceği inancındayım. Bundan sonra da Atatürk Fen Lisesinin başarılarını takip etmeye devam edeceğim.

Hoş sedalar, güzel izler bırakmış olabilmenin umuduyla ailem bildiğim okulumdan ayrılmanın hüznü ile 1982’den beri eğitimde öncü İstanbul Atatürk Fen Lisesi ailesine veda ediyorum.

Görevim süresince mesai yaptığım tüm arkadaşlarıma, öğrencilerime, velilerime, yolumun kesiştiği tüm insanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hoşça kalın! 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 17:46 - Görüntülenme: 1019
  Beğen | 54  kişi beğendi