Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması

Bakanlığımız ile TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenen Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması'nda ön elemeyi geçen projemiz Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı.

Kimya Öğretmenimiz Mehmet Durmuş danışmanlığında okulumuz öğrencileri Muhammed Başar ÖZCAN, Burak Eren DEMİR ve Salih ÇELİK'in hazırladığı "İnsansız Hava Aracı ve Görüntü İşleme Teknolojileri ile Biyoçeşitliliğin ve Ekosistemin Korunması" isimli projeleri Türkiye Finallerinde yarışmaya ve sergilenmeye uygun bulundu.

Bu başarının kazanılmasında emeği geçen danışman öğretmenimizi ve proje sahibi öğrencilerimizi tebrik eder, 26-29 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak olan finallerde başarılar dileriz.

Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 19.12.2022 16:32 - Görüntülenme: 335