ISEF Dünya 3.'sü Olduk!

Öğrencilerimizden İrem Duran, Kerem Arslan ve Utku Derman, son derece etkili bir proje olan "Education Kit for the Visually Impaired People" ile büyük bir başarı elde etmiştir. Projenin başarısı göz alıcıdır, zira Teknoloji Tasarım Alanı Türkiye Birinciliği ve ISEF Robotics and Intelligent Machines kategorisinde Dünya Üçüncülüğü ödülleri kazanmıştır.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi, görme engelli bireyler için geliştirilen bu eğitim kitiyle büyük bir fark yaratmış ve bu alanda uluslararası düzeyde tanınmıştır. Öğrencilerin tutkulu çalışmaları, görsel engelli bireylerin eğitimine erişimi kolaylaştıran yenilikçi bir çözüm sunmuştur. Proje başarılı bir şekilde hayata geçirilmiş ve uluslararası arenada takdir toplamıştır. İstanbul Atatürk Fen Lisesi, bu projeyle tüm öğrencilere örnek olmuş ve bilim ve teknoloji alanındaki başarılarını bir kez daha kanıtlamıştır. Okul olarak, bu büyük başarıya imza atan İrem Duran, Kerem Arslan ve Utku Derman öğrencilerimizi kutluyor ve desteklerinden dolayı projenin danışman öğretmeni Mehmet Durmuş'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

24-05-202324-05-202324-05-2023

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 10:58 - Görüntülenme: 470