Hazırlık Sınıfı Kayıtları

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında ailemize katılan öğrencilerimiz ve velilerimiz, vizyonumuzda da belirttiğimiz üzere "Dünyanın en iyi okuluna" hepiniz hoş geldiniz. Her geçen sene başarılarının üstüne nice başarılar ekleyerek Türkiye'nin geleceği gençlerimizin yetişmesinde öncü olan İstanbul Atatürk Fen Lisesinde okumaktan gurur ve mutluluk duyacağınıza eminiz.

Hazırlık sınıflarına kayıt işlemleri 23-26 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olup Randevu Formumuzdan geleceğiniz gün ve saate ilişkin randevunuzu oluşturabilirsiniz. Öncesinde 2022 Hazırlık Sınıfları Öğrenci Bilgi Formunu doldurmanız gerekmektedir.

Kayıtlarda velinin bulunması yeterlidir. Kayıt günü okul kıyafetleri temin edilecektir. Servis ve yemekhane kayıtları gerçekleştirilecektir. Kayıt günü ayrıca hazırlık sınıfı materyalleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

26 Ağustos 2022 tarihine kadar pansiyon başvuru evraklarını elden teslim edebilir veya en geç 26 Ağustosta elimizde olacak şekilde posta yoluyla gönderebilirsiniz. (İstanbul Atatürk Fen Lisesi -Eğitim Mah. Sarayönü Cad. No:1 Kadıköy / İstanbul) Gönderilen evraklar ıslak imzalı olmak zorundadır. Eksik veya hatalı evrakla pansiyon başvurusu yapılmayacaktır. Lütfen kılavuzu dikkatle inceleyiniz.

Pansiyon başvuru sonuçları 31 Ağustosta açıklanacak olup kesin kayıtlar 07-09 Eylül 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Randevu Formu

2022 Hazırlık Sınıfları Öğrenci Bilgi Formu

NOT: Hazırlık Sınıfı Atlama(Yeterlilik) Sınavı, 13-14 Eylül 2022 tarihinde yapılacak olup, yeterlilik sınavına girecek öğrencilerin dilekçelerini 7 Eylül 2022 tarihine kadar okul müdürlüğüne vermesi gerekmektedir.

Yayın: 26.07.2022 - Güncelleme: 11.08.2022 12:38 - Görüntülenme: 9475