Başöğretmen Dr. Metin TOPRAK - Okul Müdürü

İlk ve orta öğrenimini Hatay´da tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünden ikincilikle mezun oldu. Aynı bölümün Matematiksel Fizik Anabilim dalında 1995 yılı Ocak ayında Tezli Yüksek Lisansını tamamladı. Kocaeli ve İstanbul´un çeşitli okullarında fizik öğretmeni olarak görev yaptı. 2001 yılında İstanbul Atatürk Fen Lisesine Fizik Öğretmeni olarak atandı, 2005 yılında Uzman Öğretmen oldu. 2010 yılı Eylül ayında İstanbul Atatürk Fen Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2015 yılı Ocak ayında İstanbul Atatürk Fen Lisesine Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 2022 yılında Başöğretmen oldu. 18 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Fen Lisesine Müdür Vekili olarak görevlendirildi. 09.02.2024 tarihinde İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fizik Bölümü Genel Fizik Anabilim Dalında Doktora çalışmasını tamamlayarak Dr. unvanını aldı. 01.04.2024 tarihinde Bakanlığımız tarafından İstanbul Atatürk Fen Lisesine Müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.