Okul Müdürümüz Muzaffer GÜNEŞ´in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Eyl

Okulumuz; öğrencilerimizin insanlığın temel değerlerini benimsemiş ve yüksek karakterli bireyler olarak yetiştirilmesi gayreti içerisinde Milli Eğitim Bakanlığımızın hedef ve amaçları doğrultusunda yeni bir öğretim yılına başlamaktadır.

Eyl

2014-2015 Eğitim öğretim yılında okulumuz pansiyon yemekhanesi için mutfak malzemesi (kuru gıda, sebze meyve, unlu mamüller, et, temizlik malzemesi vb.) doğrudan temin yoluyla satın alınacaktır. İstekliler fiyat teklif listelerini müdürlüğümüze verebilirler.

İlgililere duyurulur.

Eyl

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı başında TEOG sınavları sonucunda veli ve öğrencilerimizin tercihleriyle 120 öğrencilik kontenjanımızın tamamı dolmuştur. Nakil süreci ile nakil dönemileri sonunda resmi ve özel diğer okullara nakil talebiyle oluşacak boş kontenjanlarımıza kayıtlar devam edecektir.

Ders ve etüt saatleri