Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bu özet İstanbul Atatürk Fen Lisesi Bilim Şenliği 17 Proje Yarışması’na katılacak öğrencilere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Proje çalışması yapan öğrencilerin başvuruda bulunmadan önce bu rehberi baştan sona dikkatle okumaları kendileri için çok yararlı olacaktır.

Ortaokul 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine, yönelik proje yarışmamızın temel amacı öğrencilerimize bilimi sevdirmek, bu konuda bir farkındalık yaratmak, alışkanlık kazandırmak ve analitik düşünce yapısına sahip genç nesil yetişmesine katkı sağlamaktır.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi Bilim Şenliği 17 Proje Yarışması ana konsepti “Bilim ve Teknoloji” olarak belirlenmiştir. Proje yarışmasına başvuru yapacak olan projelerin de bu konsept dahilinde çalışmalarını yürütmeleri beklenmektedir.

Tüm Bilim Severlere Başarılar Dileriz

İstanbul Atatürk Fen Lisesi Bilim Şenliği Ekibi

2015 Yılı (Genel Kurul Sonrası) ve 2016 Yılı Aylık Gelir/Gider Durumu (TL)