Eyl

21 Eylül tarihinden itibaren başlayacak olan 12. sınıflara ait kurs programı aşağıda yer almaktadır. Kurs dersleri okul derslerinden sonra canlı (online) olarak yapılacaktır.

Eyl

9.sınıflarda eksik olan kitaplar gelmiştir. Kitaplarını almayan ya da eksik alan öğrencilerimiz okula uğrayarak alabilirler.

Eyl

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzu kazanıp erkek/kız pansiyonunda kalmak için müracaat edip ilgili mevzuat gereği yapılan değerlendirme sonucunda pansiyona kayıt hakkı kazanan öğrenci listesidir.

NOT: Kayıt takvimi ayrıca duyurulacaktır.

Ağu

9. Sınıflar ve ara sınıfların pansiyon yerleştirme sonuçları İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yazılı talimatı gereği ileri bir tarihte açıklanacaktır. Sonuçları internet sitemizden takip edebilirsiniz.

Ağu