Ock

Polonya’dan Polonezköy’ e uzanan 600 yıllık tarihi araştırarak, yerinde gözlemleyerek uzun uğraşlar sonucunda ulaştığımız bilgi ve belgeleri Polonya ortağımızla paylaştık ve ortaya çıkardığımız dergimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öğrencimiz Kaan Akbaş Gülle Atma Yarışmalarında İstanbul 1.si Oldu

Ock

Buna göre okulumuz öğrencilerinden sınava giren tüm adaylar madalya alarak 3. aşama sınavına girmeye hak kazandılar.

Kas

İstanbul  İtfaiyesi’ nden gelen uzman ekipler yangın çeşitleri ve yangınla müdahale konusunda  okulumuz öğrencilerine teorik ve uygulamalı eğitim verdiler. Öğrencilerimiz yaklaşık 2 dakikada binayı tahliye ettiler ve yapılan eğitimi ilgi ile takip ettiler.  İstanbul Atatürk Fen Lisesi idare ve öğretmenleri olarak bu faydalı çalışmalarından dolayı İstanbul İtfaiye’ sine teşekkür ediyoruz.