Kas

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi saygı ve özlemle andık.

Kas

Ekm

İstanbul Atatük Fen Lisesi Mezunlar Derneğimizin organize ettiği Geleneksel Mangal Günü bu sene 02.10.2016 pazar günü gerçekleştirdi.

Eyl

9. Sınıflar İçin Boğaz Turu ve Anadolu Kavağı Gezisi Düzenledik

Eyl

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimizi  öğrenci, veli, mezun, mezun derneği, okul aile birliği, öğretmen ve yöneticilerin katılımıyla erçekleştirdik.

Tem

2016 yılı mezuniyet törenimizi 28 Haziran 2016 tarihinde saat 16.00´da okul bahçemizde gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde gerçekleştirilen faaliyetlerden oluşan video belgesine aşağıdaki başlantıdan ulaşabilirsiniz.

Faaliyetlere katılım öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

May

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü´nde ders vermekte olan Klinik Psikolog  Mehmet DİNÇ 22.05.2016 pazar günü saat 11.00´de velilerimize ve öğretmenlerimize "Psikolojik Dayanıklılık" başlıklı faydalı bir sunum yaptı.

May