Önemli: Ara Sınıf Öğrencileri İçin Paralı/Parasız Yatılılık Başvuru Duyurusu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Paralı/Parasız Yatılılık Başvuru Duyurusu

Okulumuzun ara sınıflarında okumakta olup okul pansiyonunda paralı yatılı kalan öğrenciler ile bu öğrencilerden ilk kez müracaat edecek paralı/parasız yatılılık ve bursluluktan parasız yatılılığa geçiş öğrenci dilekçelerinin 10-21 Haziran 2019 tarihleri arasında veli tarafından pansiyon binasındaki yönetim bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

1) E-Posta, faks vb. yollarla yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2) Pansiyon kayıt takvimi MEB tarafından yayınlandıktan sonra okulumuz web sitesi aracılığıyla ilgililerine duyurulacaktır.

PARASIZ YATILILIK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

·         EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise, eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, Muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2018 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge,

·         Velinin ve eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği,

·         Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır.

Evrakların müracaat sırasında teslim edilmesi gerekmektedir.

Ek-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname

Yayın: 10.06.2019 - Güncelleme: 07.08.2019 10:22 - Görüntülenme: 1067