ÖNEMLİ: 9.Sınıf Yabancı Dil Kursları Hk.

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini geliştirip daha üst seviyelere çıkarmak için Marmara Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği protokolü kapsamında, 2019-2020Eğitim Öğretim yılından başlamak üzere dil kursu yapılması planlanmıştır. Bu maksatla eğitim öğretim yılı başında tüm 9'uncu sınıf öğlencilerimize yönelik İngilizce seviye tespit sınavı yapıp bu sınav sonuçlarını da öğrencilerimiz ve velilerimiz ile paylaştık. Ayrıca yapılması planlanan yabancı dil kursu hakkında Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinin katılımı ile 10.10.2019 tarihinde öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Yabancı Dil Kursu; her bir kuru haftada 4 saat ve toplamda 52 saat olmak üzere yaklaşık bir dönemi kapsayacak ve kur sonunda yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere sertifika verilecek şekilde yapılması planlanmıştır. Bu kurslara katılan öğrencilerin 6 kur (6 dönem/ 3 eğitim öğretim yılı) devam etmesi halinde C1 seviyesine çıkması hedeflenmektedir. Kursların sağlıklı planlanabilmesi için müracaat tarihlerinde başvuruların yazılı olarak yapılması gerekli olup daha sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Kurs Başlama Tarihi                                 : 24 Ekim 2019

Kurs Yapılacak Günler                              : Her hafta Perşembe ve Cuma Günleri (Ders bitiminde ikişer saat)

Bir Kur İçin Toplam Ders Saati Sayısı        : 52

Bir Kur ücreti                                          : 850 TL