ÖNEMLİ: 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci ve Pansiyon Kayıt Duyurusu

Okulumuza kayıt hakkı kazanan bütün öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. 2019 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıt iş ve işlemleri 26 Ağustos - 06 Eylül 2019 tarihleri ve 10:00-12:00, 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Yatılılık iş ve işlemleri ise daha önce okulumuz resmi web sitesinde duyurulan 2019-2020 Pansiyon Kayıt Kılavuzu ve Takvimi'nde belirtilen tarihler ve 10:00-12:00, 13:00-15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER;

1- Öğrencilerin yasal velisi anne veya babadır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velisi (anne, baba veya yasal temsilcisi) tarafından takip edilir,

2- Öğrenci ve velisinin kimlik fotokopileri,

3- Öğrenciye ait 2 adet vesikalık fotoğraf,

4- Veliye ait 1 adet fotoğraf,

5- Öğrenci dosyası (okuldan temin edilecektir),

6- Okul-Öğrenci-Veli Sözleşmesi (okuldan temin edilecektir).

BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ;

2019 Yılı Bursluluk Sınavına girip kazanan öğrenciler, bursluluk sınavına girerken istenilen evrakları bitirdiği ortaokuldan, burs alan öğrenciler ise bitirdiği ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazıyı kayıt işlemi yapılırken müdürlüğümüze teslim edecektir.

YATILILIK İŞ VE İŞLEMLERİ;

9'uncu sınıfa başlayacak öğrencilerin Paralı/Parasız yatılılık başvuruları 26 - 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında öğrenci velisi tarafından bizzat okul müdürlüğüne yapılacak olup, e-posta, faks vb. şeklinde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Parasız yatılı müracaatında bulunacakların aşağıda belirtilen belgeleri ilgili kurumlardan onaylatmaları gerekmektedir. Sonuçlar 30 Ağustos 2019'da ilan edilecektir.

•        EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise, eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, Muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2018 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren kurum onaylı belge (Veli çiftçi ise tarım müdürlüğünden alınacak yıllık gelir durumunun beyanını gösterir belge),
  •        Velinin ve eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği,
  •        Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır,
  •        Sağlık Raporu ("Pansiyonda kalmasında sakınca yoktur." ibaresi yazılı olmalıdır)

NOT: İş ve işlemler Eğitim Mahallesi Sarayönü Caddesi No:1 Kadıköy / İstanbul adresinde bulunan okulumuz kampüsünde yapılacaktır.

Yayın: 07.08.2019 - Güncelleme: 08.08.2019 10:41 - Görüntülenme: 2514