Mrt

Kadıköy Kaymakamı Sayın Muhittin Pamuk'un katılımlarıyla ve bağışçılarımızın desteğiyle okul iftar programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Erasmus+ "STEPS Towards Ecological Planet" projemizin bir adımını daha tamamladık. İngilizce öğretmenlerimiz Filiz Sekreter ile Gülay Ertaş eşliğinde 6 öğrencimiz, projemizin 3. Aşaması olan STEP 3: ACT IN CROATIA etkinliğinde okulumuzu temsil ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümü münasebetiyle Kadıköy ilçesi tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında, Hazırlık E sınıfından Ecrin BAYRAKLI 3. olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finallerinde 3 projemiz birincilik kazanarak Ankara'da Türkiye Finallerinde yarışma hakkı elde etti.

Mrt

Velilerimize yönelik Dr. Gizem Arıkan tarafından  ‘Stresle başa çıkma ve Sınav’ konulu seminer gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda 5 Mart 2024 Salı günü, yangın söndürme ve tahliye  tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı oluşturmak ve deprem anında neler yapılması gerektiğini anlamak amacıyla 28 Şubat 2014 çarşamba günü deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

İstanbul Asya bölge sergisine gitmeye hhak kazanan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

MEB Ortaögretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Türkiye'deki çeşıtli fen liselerini bir araya getiren " Müzakereli Kitap Okuma Projesi" kapsamında ilk olarak Tarık Buğra'nın "Küçük Ağa" adlı tarihi romanı değerlendirildi.

Mrt

Okul Ortaklığı Projesi kapsamında iki okulda 10. Sınıf öğrencileri İngilizce dersi için eşleştirilerek karşılıklı mektuplaşıldı.

İAFL OKU-YORUM YAZI-YORUM PROJESİ

"KARAHANLILAR DÖNEMİ İNANÇ SİSTEMİ"

Şbt

IAFL Kütüphanecilik Kulübü, Münazara Kulübü ve Rehberlik Servisi iş birliğiyle 22 Şubat'ta okul kütüphanesinde, "Kitap Buluşması" etkinliği yapıldı. Etkinlikte, Franz KAFKA'nın "Dava" adlı eseri üzerinde konuşuldu.

Şbt

Okulumuz Model Birleşmiş Milletler kulübü Medipol üniversitesinin düzenlediği MUN konferansına 19 kişilik delegasyonla katılım sağladılar. Komitelerinde üstün başarı göstererek ödül alan Ahmet Buğra Arslan'ı ve Belinay Berra Vuranok'u tebrik ederiz.

Şbt

İstanbul Valisi Sayın Davut GÜL 2023 LGS'de tam puan alan öğrecilere yönelik yemek organizasyonu düzenledi. Kadıköy Kaymakamı Sayın Muhittin PAMUK'un da katılımıyla gerçekleşen toplantıya öğrencilerimiz İrem BALTA, Ecrin BAYRAKLI, Hatice Naz AKKUŞ ve Gökhan DEMİR ile Okul Müdürümüz Sayın Dr. Metin TOPRAK katıldılar.