İAFL Fizik Söyleşileri - Başvuru İşlemleri

"İAFL Fizik Söyleşileri" projesi, akademisyenlerle İstanbul Atatürk Fen Lisesi öğrencilerini buluşturmak ve erken yaşta farklı bilim alanlarında fikir sahibi olmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda akademisyenler her ay ders saatlerinin dışında belirlenen bir saat diliminde bilim adına belli konularda öğrencilerle buluşarak söyleşi yapmaktadırlar. Söyleşiye öğrencilerden katılım tamamen gönüllülük esasına göre olacak olup söyleşi sonunda öğrencilere katılım belgesi verilecektir.

Seminere katılım 50 kişi ile sınırlıdır. Başvuru yapan ilk 50 kişi seminere katılacaktır.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen semirnerlere proje bilgilendirme sayfasına giderek başvuru yapabilirsiniz. Proje Sayfası Bağlantısı İçin Tıklayınız...

Yayın: 27.11.2019 - Güncelleme: 29.11.2019 09:34 - Görüntülenme: 295