Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi Projemiz Okulumuza Ödül Getirdi

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından 3.sü düzenlenen İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme bölümü tarafından icra edilen ''Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri İstanbul Bölgesi Ödül Töreni''´nde "Akülü Tekerlekli Sandayle İçin Konser" isimli projemiz okulumuza ödül getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı´nın düzenlediği 3. Yenilikçilik Ödülleri İstanbul Bölge Töreni Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü´nde düzenlendi. Yarışmada bireysel dalda birinci olan "Akülü Tekerlekli Sandalye İçin Konser" isimli projemiz de ödül aldı. Projeye katkıda bulunan  Müzik Öğretmenimiz Yavuz AŞIK, Biyoloji Öğretmenimiz Ömer ÖZCAN ve projede görev alan  tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 03.11.2015 - Güncelleme: 08.01.2020 16:38 - Görüntülenme: 1633