9. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Olimpiyat ve Proje Tanıtım Toplantısı Düzenledik

Okulumuzun kültürü gereği her sene olduğu gibi bu sene de okulumuzu kazanarak gelen 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik olimpiyat ve proje çalışmaları bilgilendirme toplantısı düzenledik.

Matematik, Fizik , Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar dallarında danışman öğretmenlerimiz ve üst dönem öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında, öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine yönelik rehberlik ve yönlendirmelerini yapmak için gerekli bilgilendirme yapıldı.

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları ve proje yarışmaları hakkında alanlar bazında detaylı bilgilendirdiğimiz öğrencilerimiz ilgi ve yetenekleri doğrultusunda farklı branşlara başvuru yaparak çalışmalara başladılar.

Bu vesileyle okul müdürümüz Sayın Muzaffer GÜNEŞ, Rusya´nın Moskova şehrinde düzenlenen 3. Uluslararası Metropol Şehirler Olimpiyatlarında Kimya alanında bronz madalya kazanan öğrencimiz Ömer COŞKUN’a, Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sayın Ercan TÜRK tarafından düzenlenen teşekkür belgesini verdi.

Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesi temennisiyle öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

21-09-201821-09-201821-09-201821-09-2018

Yayın: 21.09.2018 - Güncelleme: 21.09.2018 11:23 - Görüntülenme: 517