29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi Cumhuriyet Bayramını kutladı. Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konferans salonumuzda yapılan törenle kutlandı. Edebiyat öğretmenimiz Murtaza GÜRSOY'un katkılarıyla gerçekleşen törende; okulumuz öğrencileri tarafından gerçekleştirilen orotoryo, slayt gösterileri, öğrenci şiirleri, öğrencimiz Ekin KOÇ'un, müzik öğretmenimiz Betül KÖSE'nin katkılarıyla seslendirdiği türküler büyük beğeni topladı. Ayrıca törenimiz tüm okulun katılımıyla söylenen gençlik marşıyla sona erdi.

Yayın: 28.10.2015 - Güncelleme: 08.01.2020 16:18 - Görüntülenme: 1115