2018 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre Okulumuza Yerleşen Öğrencilerimizin Ve Velilerimizin Dikkatine!

Okulumuza kayıt hakkı kazanan bütün öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. 2018 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıt, bursluluk ve yatılılık ile ilgili iş ve işlemleri 13 Ağustos - 14 Eylül 2018 tarihleri arasında saat 10:00-12:00, 13:00-15:00 saatlerinde yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER VE İŞLEMLER;

1- Öğrencilerin yasal velisi anne veya babadır. Bu nedenle öğrencilerin bütün iş ve işlemleri velisi (anne, baba veya yasal temsilcisi) tarafından takip edilir,

2- Öğrenci ve velisinin kimlik fotokopileri,

3- Öğrenciye ait 2 adet vesikalık fotoğraf,

4- Veliye ait 1 adet fotoğraf,

5- Öğrenci dosyası (okuldan temin edilecektir),

6- Okul-Öğrenci-Veli Sözleşmesi (okuldan temin edilecektir).

BURSLULUK İŞ VE İŞLEMLERİ;

2018 Yılı Bursluluk Sınavına girip kazanan öğrenciler bursluluk sınavına girerken istenilen evrakları, bitirdiği ortaokulda burs alan öğrenciler ise bitirdiği ortaokuldan burs aldığına dair resmi yazıyı kayıt işlemi yapılırken müdürlüğümüze teslim edecektir.

YATILILIK İŞ VE İŞLEMLERİ;

Paralı/Parasız yatılılık başvuruları 10 - 14 Eylül 2018 tarihleri arasında öğrenci velisi tarafından bizzat okul müdürlüğüne yapılacak olup, e-posta, faks vb. şeklinde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Parasız yatılı müracaatında bulunacakların aşağıda belirtilen belgeleri ilgili kurumlardan onaylatmaları gerekmektedir.

•        EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise, eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, Muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2017 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren kurum onaylı belge (Veli çiftçi ise tarım müdürlüğünden alınacak yıllık gelir durumunun beyanını gösterir belge),
  •        Velinin ve eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği,
  •        Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır,
  •        Sağlık Raporu ("Pansiyonda kalmasında sakınca yoktur." ibaresi yazılı olmalıdır)

NOT: İş ve işlemler geçici olarak eğitim öğretime devam ettiğimiz Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi No:158 Kadıköy / İstanbul adresinde bulunan okul binamızda yapılacaktır.

Yayın: 30.07.2018 - Güncelleme: 06.08.2018 15:34 - Görüntülenme: 27122