2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Paralı/Parasız Yatılılık Başvuru Duyurusu

Okulumuzun ara sınıflarında okumakta olan ve okul pansiyonunda paralı yatılı kalan öğrenciler ile ilk kez müracaat edecek paralı/parasız öğrencilerin dilekçelerinin 04-13 Haziran 2018 tarihleri arasında veli tarafından pansiyon binasındaki yönetim bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT:

1) E-Posta, fax vb. yollarla yapılan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

2) Pansiyon kayıt takvimi daha sonra velilerimize duyurulacaktır.

PARASIZ YATILILIK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

• EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname ile beyana esas olan velinin ve eşi çalışıyor ise, eşi ile birlikte bütün yıllık gelir durumunu gösteren vergi dairesi, Muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak 2017 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge,
  • Velinin ve eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgilitedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği,
  • Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır.

Evrakların müracaat sırasında teslim edilmesi gerekmektedir.

EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname

Yayın: 30.05.2018 - Güncelleme: 30.05.2018 09:54 - Görüntülenme: 6006