2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Kapanış Törenimizi Yaptık

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı 1. Dönem kapanış törenimiz 19.01.2018 Cuma günü  Müdür Başyardımcımız Metin Toprak’ın kapanış konuşması ile başladı ve kendisi öğrencilerimizin akıl, bilim, yaratıcı düşünce doğrultusunda aldıkları eğitimlerle gerçekleştirdikleri başarılarını tebrik etti.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı, 1. Dönemi itibariyle not ortalamaları bazında dereceye giren öğrencilerimiz

9.sınıflar

1.9D Cem TATAR

2. 9A İrem ÖZTÜRK

3. 9A Elif TÜRKMEN

10.sınıflar

1. 10B Selin DİZLE

2. 10A Bahar ESENOĞLU

3. 10C İrem AÇAR

11.sınıflar

1. 11A Beyza AKÇINAR

2. 11B Yaren AKAN

3. 11C Elif OLCAY

12.sınıflar

1.12D Rasim Kerim AKCAN

2. 12D Tuğba BAYRAKTAR

3. 12C Alkan TÜTÜNCÜLER

Okulumuzda, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı I. Döneminde toplam 79 öğrencimiz Onur Belgesi, 423 öğrencimiz Takdir Belgesi ve 40 öğrencimiz de Teşekkür Belgesi almaya Hak Kazanmıştır.

Törenimizde 1.Dönem akademik başarılarla değil birçok yarışmada dereceler alan öğrencilerimizin de duyurusu yapıldı. Öğretmenlerinin büyük desteği ile  ödül alan öğrencilerimiz;

TÜBİTAK 2018 Yılı 2. Aşama Sonuçlarına göre okulumuz öğrencilerinden sınava giren tüm adaylar madalya alarak 3. aşama sınavına girmeye hak kazandılar.Bilgisayar alanında bir öğrencimiz, fizik alanında 12. sınıf öğrencilerinden Ahmet Kemal DEMİR, Kimya alanında  11. sınıf öğrencilerinden Ömer COŞKUN, 12. sınıf öğrencilerinden Batuhan APA, Ahmet Bera AYGÜN, Abdullah YILMAZ ve Ömer Faruk BİÇER 3. aşama sınavına girmeye hak kazandılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl temsilciliği tarafından düzenlenen yarışmada gülle branşın da 9C sınıfından Kaan Akbaş tüm rakiplerini geride bırakarak İstanbul 1.si olmuştur.

Okulumuz Atletizm-Kros takımı hem kızlarda hem de erkeklerde Kaymakamlık koşusunda 3. olmuşlardır.

Satranç Spor Dalında okulumuz öğrencilerimizden Arda Arsun 2017-2018 Yılı Yıldızlar Satranç yarışmasında 16 yaş kategorisinde İstanbul 2.si ve 27.Eyüpoğlu Dostluk Satranç Turnuvasında ise gençler 3.sü oldu.

Kadıköy İlçesi Geleneksel Çocuk Oyunları Müsabakasında Yakan Top Lise Erkek Grubunda  okul takımımız 2. , Lise kız grubunda ise 3. Olmuşlardır.

AGD Lisesi Gençler Peygamberimizin izinde yarışmasında Kadıköy İlçesinde Gizem Yaz 2., Yasemin Kevser Anaş 3. olmuşlardır.

Bakanlığımız ve Türk Dil Kurumu iş birliğinde öğrenciler arasında düzenlenen Türkçeyi Doğru ve Güzel Kullanma "Dilimiz Kimliğimizdir" konulu deneme ve makale yarışmaları sonuçlarına göre, okulumuz 10/A sınıfı öğrencisi Esin GÜVENSOY “deneme” dalında birinci olmuştur.

Törenimiz tüm İstanbul Atatürk Fen Lisesi olarak söylediğimiz Okul Marşımız ve İstiklal Marşımızla sona ermiştir.

Yayın: 31.01.2018 - Güncelleme: 03.02.2018 12:48 - Görüntülenme: 554